Col·laboracions i difusió

quecuinoavui_la-marta-entre-fogons_octubre-2016
Entrevista per a la Xarxa de comunicació local, octubre 2016

A través de Què cuino avui. La Marta entre fogons comparteixo receptes, trucs, consells tant per a una cuina del dia a dia com de festa; tant per als iniciats als fogons com per als més petits.

Durant aquests nou anys el projecte ha anat creixent gràcies al feedback amb tots vosaltres -els seguidors i tastadors de receptes-, els consells i suggereriments de bloggers i cuiners més experimentats, els cursos i tallers de cuina a què m’he apuntat, els llibres i receptaris devorats i els restaurants que he anat descobrint gràcies als amics gurmet.

I gràcies també als mitjans de comunicació que n’heu fet difusió, els premis i concursos en què he participat, els fotògrafs que heu immortalitzat algunes de les receptes i a l’inestimable feina a nivell informàtic de MacManu.com i Backupdrive.es i a nivell de comunicació de Cos retolació.

Difusió als mitjans de comunicació / Publicacions

Entrevistes a:

xarxaetselquemenges_logopagesos-de-ciutat1

quecuinoavui_el-super-poder-de-les-llavora_1moncat

Aparició en publicacions:

SONY DSC

Concursos i premis

pastilla quecuinoavui_premisblogs

En el marc del premis de l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), Què cuino avui. La Marta entre fogons va ser finalista com a blog personal els anys 2012 i 2013 en la categoria de Cuina, gastronomia i enologia.

Fotògrafs i creatius

Fotografia d'Angel Bravo www.angelbravo.cat

Xerrades, tallers i altres

quecuinoavui tempura de fulles ecològiques de pastanagaquecuinoavui tempura de fulles ecològiques de pastanaga

  • ABS Peralada i Amics de l’Albera, 2018 (Cabanes, Alt Empordà). Col·laboració en el taller-concurs de berenar “Berenars d’abans” i en la presentació del llibre  “Els fogons de les àvies & petits xefs”, en el marc de projectes d’ajuda mútua i promoció de la ciutadania.  El recull inclou les receptes més entranyables de les àvies de Cabanes -provinents de diferents orígens- i les il·lustracions del seus néts. Durant el taller-concurs vàrem fer tres equips que van preparar “berenars d’abans” utilitzant ingredient scom el pa, oli, vi, sucre… i molta imaginació! Es va premiar l’equip que va preparar el berenar més ràpid, el més creatiu i el més saborós.
  • Espai Ambiental, 2015  (Can Comas – Parc Agrari del Baix Llobregat): Taller de cuina d’aprofitament sobre la pastanaga en el marc d’activitat d’Espigolada popular del projecte el Valors del Aliments, de la Fundació ENT, l’Associació de Naturalistes de Girona i l’Associació Espai Ambiental. Aquest projecte té per objectiu visibilitzar les causes del malbaratament alimentari relacionades amb la pèrdua de valor ambiental, cultural i econòmic dels aliments.
  • Espai ambiental, 2013: Jurat del I Concurs “Jo no llenço”, concurs de receptes d’aprofitament, en el marc del projecte “De menjar no en llencem ni mica”  impulsat per l’Associació Espai Ambiental (Barcelona).
  • Grup Green Drinks Barcelona 2011 i 2012 : Xerrades sobre receptes de primavera i de tardor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s