Amb Vermouth entre les mans: Chestnut Bread, sí pa de castanyes

VERMOUTH  de Publications for PleasureDivendres per fi va aparèixer el sobre a la meva taula. Realment una peça d’artesania: la portada, cada pàgina, cada imatge. Seguir tot el procés, des de la maquetació fins a la impressió de la portada a l’Anacrònica, ha fet que cada cop el projecte es fes més tangible.

Faig passar els fulls, sense perdre’m detall. Col·laboracions de Nanako KoyamaMarta Leal Héctor LorenzoFumi KoikeLa CasitaAnna Coll, Chiara Torinos, Mònica FiguerasCaro CrespiCarlos J. NavarroMaría HerrerosN. RohrerMarta VargasAna AlarcónNous VousMatilde ViegasIrene FernándezMariana a miserávelLes Mineres  i… Tanit Taltavull i Marta Cos (Què cuino avui. La Marta entre fogons)

De cop i volta, aquella recepta del Pa de castanyes (Chestnut bread) que vaig fer l’hivern passat s’ha fet, fins i tot, més real que fent la recepta. La Tanit, a través de cada fotografia, va saber captar els detalls, cada gest, cada textura. Una experiència senzillament deliciosa. Una publicació, impulsada per  Mònica FiguerasBea Bascuñán i Albert Jornetque ha sabut reflectir l’essència de les cooking experiences.

En aquests moments, en podeu aconseguir un exemplar a Barcelona (a La Central del Macba i del Raval i a la botiga Chandal), a Madrid (a Sandwich Mixto), a València a la Librería Dadá del Museu valencià de la il·lustració moderna (MUVIM),  a la Galería Dama Aflita d’Oporto i, per suposat, a la botiga online de Publications for Pleasure.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Published by

2 thoughts on “Amb Vermouth entre les mans: Chestnut Bread, sí pa de castanyes

  1. Gracias Sebas! Sí, poco a poco el proyecto va tomando forma, va creciendo y estoy muy ilusionada. Espero que vayas probando recetas y me vayas diciendo como te salen, que suggerencias tienes y todas las críticas constructivas que se te pasen por la cabeza! Un abrazo,
    Marta

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s