Pollastre amb mostassa, ceba i ametlles picades.

 Un plat gourmet!

Temps: 15 min  Dificultat: baixa

Ingredients per a 2 persones:

 • 2 pits o cuixes de pollastre (o gall dindi)
 • 1 ceba
 • 2 cullerades soperes de mostassa de Dijon
 • sal
 • oli d’oliva
 • 1/2 tassa de caldo de verdures o aigua
 • 1 cullerada d’ametlla picada (opcional): podeu aixafar al morter 3-4 ametlles o comprar-les picades.
 • Utensilis: cassola, ganivet, cullera, tassa, espàtula de fusta
 • Resum: Dorem la ceba i un cop cuita la retirem. Salem el pollastre i el fem coure a foc fluix. A mitja cocció untem els pits o cuixes de pollastre per tots dos costats amb mostassa. Hi afegim la ceba, i un xic de caldo de verdures. Abans de tancar hi afegim ametlles picades per sobre. Acompanyat d’un arròs al vapor, deliciós.
 • Pas a pas:

1- Posem un espiral d’oli d’oliva en una cassola. Tallem la ceba a anelles fines i les daurem a foc fluix sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta. Quan estigui cuita la retirem i la guardem per després.

2- Fem petits talls al pollastre (així es courà millor),  el salem i el posem a coure sense afegir més oli.

3-Passats 2 minuts, quan comenci a agafar color,  amb una cullera posem a costat i costat del pollastre, la mostassa. Té un sabor fort així que el primer cop que feu el plat val més que en poseu poqueta. Tapem la cassola, 2 minuts i hi donem la volta.

4- Tot seguit afegim la ceba i 1/2 tassa de caldo de verdures (o aigua tèbia), deixem que faci xup-xup 5 minuts . Si en comptes de pits de pollastre hem fet servir cuixes,  l’haurem de deixar coure entre 8-10 min.  a foc fluix. Abans de tancar hi posem ametlles picades per sobre.

Queda deliciós servit amb arròs al vapor… i dues cullerades de la salsa de mostassa per sobre.

Published by

3 thoughts on “Pollastre amb mostassa, ceba i ametlles picades.

 1. …i deliciosa. Quan ho tastis ja em diràs!

  Una recomanació: prova una amanida amb poma i raïm (amb vinagreta de llimona) de primer i el pollastre amb mostassa acompanyat d’un bon vi blanc, en poc més de 20 minuts pots tenir un menú de luxe a taula!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s